Cosmetica

Masajul Facial

Masajul facial este o terapie placuta si relaxanta, cu multiple beneficii asupra tonusului si frumusetii pielii de la nivelul fetei, gatului si decolteului.Pe langa beneficiile oferite tenului, masajul facial ajuta si la obtinerea unei stari de bine generale, diminueaza stresul, durerile de cap, migrenele.

Conceptul ce sta la baza esteticii faciale consta in reintegrarea armonioasa in circuitul naturii. Toate cremele folosite sunt bazate pe: extracte din plante, flori sau fructe, bogate in vitamina C in stare pura sau C+A, seruri ce actioneaza ca o bariera impotriva radicalilor liberi, uleiuri esentiale, alge, extracte de caviar, pulberi din aur si argint sau compusi celulari proprii pielii, toate obtinute prin sinteze de ultima ora, in clinici de renume.

Vitamina C are o faima imbatabila intre sustinatorii sitemului imunitar. Dar este si unul dintre acei antioxidanti naturali care ajuta tenul sa-si pastreze frumusetea. Noi iti recomandam o serie de tratamente cu vitamina C numai bune pentru perioada rece!

Schimbarea sezonului, temperaturile scazute si stilul de viata, uneori prea activ, impun o atentie sporita pentru ingrijirea pielii (asta daca vrei sa ai grija de ea, desigur). In acest context, Vitamina C este un „balsam” pentru ten, in special pentru cel mixt.

Unul dintre cei mai eficienti antioxidanti naturali si incadrata intre vitaminele absolut obligatorii pentru frumusete si sanatate, vitamina C reface fibrele de colagen, are calitati anti-inflamatoare si este un scut puternic de aparare impotriva radicalilor liberi la care ne expunem zi de zi.

Masajul Indian al fetei

Masajul Indian al fetei, scalpului si al zonei cervicale reprezinta o metoda naturala de lifting facial si poate fi privit ca terapie asemanatoare si complementara presopuncturii. Scopul principal al terapeutului este de a elimina ridurile de expresie de pe fata pacientului, conferindu-i acesteia un aspect luminos, relaxat si tanar. Masajul are ca obiectiv activarea punctelor energetice, efectul venind dinspre interior catre exterior, la fel ca in toate terapiile si masajele holistice de origine orientala. Desi stergerea ridurilor de expresie este principalul motiv pentru care pacientii aleg acest tip de masaj, datorita presiunilor specifice asupra punctelor localizate pe meridianele energetice ale fetei, scalpului, cefei si umerilor, afectiuni precum insomnia, stresul sau tuburarile sistemice pot fi ameliorate sau chiar pot disparea definitiv.

Masajul indian al fetei, scalpului si zonei cervicale se deosebeste fundamental de masajul facial practicat in saloanele de cosmetica.

Lucrul pe puncte importante de pe meridianele energetice aduce clientului o resetare profunda, nu doar la nivelul aspectului pielii si muschilor, ci si la nivel profund, emotional si energetic.

apis cherry kiss

Pentru toate tipurile de piele, în special pentru pielea sensibilă și cu fragilitate capilară. Serumul cu extract de cireșe liofilizate, ulei de cireș si visine Acerola are un conținut ridicat de vitamina B, A și E . Serul mai conține si acid hialuronic și aminoacizi, iar datorită ingredientelor utilizate, acesta reduce la minimum formarea ridurilor și are un efect antioxidant. În plus, hidratează, crește elasticitatea pielii, stimuleaza intens regenerarea. * Cireșele liofilizate, pe lângă aroma unică, oferă efecte antioxidante foarte valoroase.

Tratamente faciale

Tratament cu aur

      Avantaje :

→ Puternic antioxidant,cu rol important in diminuarea procesului de formare si aparitie a ridurilor → Hidratant puternic cu efect intens de lifting facial → Datorita complexului de alantoina, prezinta eficienta sporita anti-iritanta şi reparatoare, este dermoprotectiva, avand si efect de regenerare și sporire a comfortului pielii. Ingrediente active: Nanoparticule de aur coloidal*, alantoina, complex de vitamine

Gama Golden Visage

Ingrediente: microcapsule din pudra de aur aflate in stare coloidala, vit. A si vit. E, extract de Ylang-Ylang.Beneficii: aurul coloidal reda fermitatea pielii, amelioreaza ridurile, onfera stralucire tenului, inchide porii si relaxeaza si detensioneaza tesutul muscular.
Se recomanda tenurilor ridate, pigmentate, seboreice, postacneice, atone sau asfixice. NU se recomanda tenurilor foarte sensibile, alergice, iritabile, cu piele subtire sau cuperoza.

Tratament cu diamant

Gama Diamants

Ingrediente: microcapsule din pudra de diamant, aminoacizi extrasi din matase pura, hidrolizata si acid hialuronic. Beneficii: hidrateaza in profunzime, confera protectie antioxidanta, catifeleaza si da stralucire iradianta tenului. Se recomanda tenurilor deshidratate, terne, lipsite de luminozitate; mai ales inainte unui eveniment special. Geiran Estetic realizeaza tratamente profesionale, cum ar fi colonhidroterapia, acupunctura, precum si dieta personalizata.

Tratament facial cu Pudra de Diamant si Aminoacizi din matase pura + Terapie Cranio-Sacrala cu produse profesionale PRICEUX MEDICA 120 

– demachiere

– aplicare lotiune tonica

– peeling facial

– aplicare ser cu pudra de Diamant si aminoacizi din matase pura

– aplicare crema cu bioptron

– terapie cranio-sacrala + masaj facial

– aplicare masca

Stilizare sprancene cu henna

După cum vezi, rezultatele sunt spectaculoase în fiecare dintre ipostaze. Pigmentul de tip tatuaj se păstrează în funcţie de tipul tau de piele şi modul în care menţii rezultatul, între 1 şi 3 săptămâni. Pe firul de păr, vopseaua Henna rezistă până la 6 săptămâni. Procedura Henna Spa durează aproximativ 40 min, la care se adaugă timpul necesar construirii formei, după caz.

Reflexologie facială Dien Chan: beneficii și tehnică vietnameză

  Reflexoterapia faciala , de asemenea , numit Dien Chan în Vietnam (țară care a dat naștere), este o abordare complexă și structurată pentru îngrijirea corpului care își propune să ajungă la cei care practică o vindecare holistică . Ce înseamnă? Această tehnică urmărește o rezolvare completă a problemelor pe care fiecare dintre noi le găsim în cele mai slabe părți ale corpului , urmărind atingerea unei stări de bunăstare în totalitatea sa .

  Introdusă în anii ’70 de acupuncturistul vietnamez Bui Quoc Chan , reflexoterapia facială constă practic în masarea anumitor puncte ale feței urmând modele foarte specifice . Fiecare dintre ele corespunde , prin reflecție, unei părți din organismul nostru, de la organele interne la sistemul scheletului.

  Inițial, a fost testat ca o formă de acupunctură în unele spitale și centre de reabilitare a dependenței de droguri, deoarece de la început a fost considerată o tehnică excelentă pentru ameliorarea tensiunii și anxietății , cum ar fi cele care sunt declanșate atunci când se încearcă rupeți-vă de o dependență. Curând, însă, de la utilizarea acelor am trecut la cea a mâinilor, perfectă pentru a stimula fiecare parte a feței noastre cu mișcări studiate ad hoc. Această tehnică de reflexoterapie facială este foarte fascinantă și, potrivit celor care au testat-o, aduce cu adevărat numeroase beneficii fizice și mentale.

  Haideți să aflăm tot ce trebuie să știți despre asta, pornind de la beneficiile pe care le practică reflexia facial Dien Chan asupra organismului. Vom intra apoi în mecanismele și metodele sale de funcționare.

Care sunt beneficiile?

  După cum am anticipat, reflexoterapia facială Dien Chan se bazează pe conștientizarea faptului că fața concentrează toate zonele reflexe ale corpului nostru și, în consecință, este oglinda fiecărei forme de durere pe care o putem experimenta . Prin stimularea feței în anumite puncte și cu mișcări de un anumit tip, sistemul nervos se relaxează și permite energiilor vitale să aducă bunăstare întregului organism , vindecându-l.

  Iată o listă a bolilor la care acționează o anumită tehnică vietnameză:

  • Toate formele de durere de cap (în special tensiunea cefalică și migrena).
  • Dureri de spate (dureri de spate scăzute, dureri de spate).
  • Sinuzita.
  • Probleme digestive (gastrită, reflux gastroesofagian).
  • Cervicalgia.
  • Crampe menstruale.
  • Tulburări osteoarticulare de diferite tipuri (contracturi, lacrimi musculare).
  • Atacuri de panică și anxietate.

Desigur, atunci când există în prezența unei tulburări severe și grave , reflexoterapia facială nu pare să fie eficientă în rezolvarea și în mod definitiv, ci poate fi unită la terapii medicale convenționale, fără niciun fel de contraindicație .

Ceea ce este cert este că unul dintre cele mai evidente beneficii ale reflexoterapiei faciale, în special pe termen scurt, este o îmbunătățire a aspectului pielii noastre . Acesta din urmă, de fapt, se dovedește a fi mai elastic și mai tonifiat , iar semnele îmbătrânirii, cum ar fi ridurile, pot fi atenuate și reduse la minimum .

Tiparele de urmat pentru fiecare parte a corpului

În rezumat, iată care corespund diferitele puncte ale feței conform reflexologiei faciale Dien Chan . Pe baza criticilor dvs., vă puteți concentra pe unul sau mai multe puncte, chiar și pe toate dacă doriți un tratament complet.

De exemplu, capul este reprezentat în partea centrală a frunții , în timp ce zona cervicală este situată la rădăcina nasului .

În ceea ce privește umerii , ei urmează arcul sprâncenelor și se extind către temple ( brațele și mâinile ).

Din partea inferioară a frunții de-a lungul nasului sunt punctele care reflectă sănătatea coloanei vertebrale , în timp ce nările reprezintă sacrul, pelvisul și fesele .

Pe părțile laterale ale nasului sunt coapsele , în timp ce genunchii sunt prin convenție pe părțile laterale ale buzelor noastre . În cele din urmă, picioarele se reunesc sub bărbie .

Multe tutoriale, hărți și diagrame referitoare la localizarea diferitelor puncte pe care se bazează tehnica și disciplina reflexoterapiei faciale sunt disponibile online .

Cum se face reflexologia facială Dien Chan

Să începem acum să înțelegem cum funcționează concret reflexia facială a lui Dien Chan , care sunt sfaturile de urmat pentru a aborda această practică pentru prima dată și a putea să o facem singură acasă (de ce nu?). Spre deosebire de acupunctură, așa cum am explicat deja, nu sunt folosite ace în reflexoterapia facială . Pur și simplu folosiți gâturile degetelor sau, dacă doriți, orice obiect cu vârful rotunjit, cum ar fi spatele unui stilou. Puteți ajuta, de asemenea, cu instrumente specifice numite punct finders, care sunt utilizate tocmai pentruidentificați zonele exacte ale feței pe care să acționeze .

Stimularea punctelor are loc de a face o mișcare circulară sau pe orizontală și verticală . Trebuie aplicată o presiune moderată, dar fără durere . Încercați să vă dozați bine energia : presiunea nu trebuie să fie excesivă, dar nici insuficientă. Ar trebui să simțiți presiunea pe față, dar să nu simțiți disconfort. Imediat, te vei simți mai relaxat.

Vă sugerăm, de exemplu, câteva sfaturi pentru ameliorarea tensiunii cervicale :

  • Stimularea liniei părului cu mișcări verticale și orizontale;
  • Insistați mai întâi pe partea dreaptă a frunții și apoi în stânga , aproximativ 2 minute;
  • Deplasați-vă spre mijlocul sprâncenelor și începutul nasului și continuați să aplicați presiune până când tensiunea din gât este ameliorată.

Ultimele gânduri și opinii despre reflexoterapia facială Dien Chan

Am dori să reiterăm încă o dată că această tehnică este legată de medicina holistică și că nu poate fi înlocuită în niciun fel cu medicina tradițională . Mai ales în prezența unor afecțiuni foarte severe, este esențial să consultați un medic pentru a urma cele mai potrivite terapii medicamentoase.

Cu toate acestea, Reflexologia facială Dien Chan este o modalitate excelentă de a-ți reduce timpul pentru tine și de a te relaxa , eliberând tensiunile zilnice care ne plâng zi de zi. În Italia, reflexologia facial Dien Chan se răspândește din ce în ce mai mult . Există mulți experți specializați în această disciplină care, însă, pentru a fi sincer, poate fi învățat de toată lumea consultând și studiind cărți din sector și cursuri specifice care pot fi urmate sau urmate online.

Tu ce crezi? Știați deja tehnica vietnameză a reflexologiei faciale Dien Chan ? Ați trece la o sesiune de acest gen sau v-ar interesa să învățați tehnica de reflexoterapie facial Dien Chan , faceți-vă singuri ?

rejuvenarea faciala

Progresele din medicina estetică ne îndeamnă să nu ne temem de îmbătrânire, pentru că știm că putem îmbătrâni frumos și că este perfect în regulă să ne dorim să ne păstrăm aspectul tineresc și strălucitor pentru cât mai mult timp. Azi vorbim despre tratamente de rejuvenare facială: controversate, incitante, magnetice și misterioase. Îți spunem tot ce trebuie să știi înainte de a apela la ele, îți indicăm tratamentele faciale care îți redau tinerețea și îți spunem și care sunt cele mai potrivite opțiuni în funcție de nevoile tale. Frumusețea nu mai are niciun secret!

Ce este rejuvenarea facială și când ai nevoie de ea

Rejuvenarea facială este un protocol de tratamente folosite pentru a reface sau pentru a îmbunătăți aspectul tenului, dar și pentru intinerirea facială. În funcție de proceduri, aceste tratamente pot fi noninvazive sau chirurgicale, în funcție de nevoile fiecărei persoane și de rezultatele care trebuie obținute.

Procedurile de rejuvenare facială sunt eficiente pentru tratarea diferitelor probleme ale pielii. În timp ce procedurile chirurgicale sunt folosite pentru a redă simetria și structura fetei și pielii, procedurile noninvazive sunt folosite cu precădere pentru a trata anumite probleme specifice, precum riduri, hiperpigmentare, cicatrice, sau pentru a redă elasticitatea pielii.

Rejuvenarea nu este doar pentru cei maturi. Și nici exclusiv pentru femei! Sunt tratamente de rejuvenare noninvazive care pot fi realizate începând cu vârsta de 20 de ani! În funcție de problemele cu care te confrunți, un medic specialist îți poate recomandă un plan de tratament potrivit vârstei tale.

Care sunt beneficiile rejuvenarii faciale?

Beneficiile tratamentelor faciale de rejuvenare sunt nenumărate și nu se referă doar la ștergerea ridurilor. Aceste proceduri redau frumusețea pielii și a trăsăturilor.

Procedurile de rejuvenare facială pot trata multe afecțiuni:

  • riduri profunde sau de expresie
  • pierderea elasticității pielii
  • hiperpigmentare
  • lentigouri (pete de bătrânețe)
  • melasme (pete din timpul sarcinii)
  • acnee și urme lăsate de acnee
  • pete cauzate de expunerea la soare

Eveniment “Ce stim despre moarte, frica de moarte, cum ne vindecam”

Sambata 27 Aprilie 2024

Orele 18:00-20:00